Kategorier
BREAKING FILM

Julekomedien Elf på Netflix

Den amerikanske julekomedie Elf fra 2003 kan nu ses på Netflix.

Elf handler om Buddy (Will Ferrell), der er opvokset hos julemandens nisser på Nordpolen. Han er adopteret af nisserne og er dobbelt så stor som de andre men det har han aldrig skænket en tanke.

En dag rejser han til New York for at finde sin biologiske menneskefar.  Denne viser sig at være en fortravlet og arbejdsliderlig forlægger (James Caan), som ikke ved, hvad ægte familiesamvær er for noget. Faderen synes imidlertid bestemt ikke om den mærkelige Buddy, som pludselig trænger ind i hans liv. Buddy lader sig dog ikke slå ud af dette, også selvom han mildest talt ikke passer ind i det pulserende New Yorker liv.

Elf på Netflix

Filmen blev et kæmpe hit i de amerikanske biografer i 2003, hvor den indspillede ikke mindre end 200 millioner dollars. Elf kom dog aldrig op i de danske biografer, men nu kan du se den på Netflix.

Elf kom på Netflix den 15. december 2015.

Se traileren til Elf

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.