Kategorier
FOR BØRN

Garfield 2 på Netflix

Der er dømt underholdning for hele familien med verdens mest kendte kat i Garfield 2 fra 2006, der nu kan ses på Netflix.

Verdens fedeste, mest dovne, lasagneguffende kat er tilbage og forlader sit hjemland for at tage til Big Ben og Buckingham Palace. Den elskede lasagne skiftes ud med ‘Fish n’ Chips’ når Garfield kommer til England. Den stolte nation oplever en helt anden slags G-dag, da Garfield lander med sine venner, Jon og Futte.

I London møder han den fornemme, aristo-kattiske og fuldkommen identiske ligekat, Prince, der netop har arvet et gigastort slot.

Garfield og Prince bytter identitet og sjovt nok er livet på slottet – med tjenestefolk og alt det der – lige noget, der passer den stribede syvsover. Men der er alligevel et lille problem, for den onde Lord Dargis har en farlig plan om at udrydde den kat, han hader… Og den kat ligner Garfield til forveksling…

Garfield 2 kom på Netflix den 15. december 2015, hvor den kan ses med dansk tale.

Se traileren til Garfield 2 (engelsk tale)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.