Kategorier
BREAKING FILM OG SERIE NYT NYHEDER

BoJack Horseman på Netflix

Det vil helt sikkert glæde mange fans at animationsserien BoJack Horseman, at Netflix nu er klar til at løfte lidt af sløret for hvad der sker i sæson 3 og hvornår den kan ses på streamingtjenesten.

Omdrejningspunktet er naturligvis fortsat BoJack Horseman (Will Arnett), der er halvt hest, halvt menneske og en tidligere stor tv-stjerne, hvis liv har taget sig noget af en nedtur. Han kæmper hårdt for at få gang i karrieren igen og måske få sit eget sit-com show.

Hvad er succes? Kan to sjæle have én tanke? Hvorfor er Mr. Peanutbutter så irriterende? BoJack Horseman håndterer livets store spørgsmål.

BoJack Horseman sæson 3

I den nye sæson kæmper BoJack med, hvad der dog skal blive af ham, mens han trasker gennem en mere og mere turbulent Oscar-kampagne for hans gennembrudsrolle i Secretariat. BoJack bekymrer sig om, hvordan han i sidste ende vil blive husket af sine fans, og hvilken påvirkning mon han har haft på dem.

Der er lagt op til en masse sjove ordspil, vittigheder om dyr og ikke mindst en masse celeb-cameos i vanlig BoJack Horseman-stil.

Og direkte fra hestens mund: BoJack Horseman sæson 3 får premiere fredag d. 22. juli – eksklusivt på Netflix, hvor også de to foregående sæsoner kan ses.

Se traileren til BoJack Horseman sæson 3

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.