Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Scream: The TV-series – sæson 2 på Netflix

Hvis du elskede horror filmserien, Scream, der hittede i slutningen af 90’erne, vil du helt sikkert elske Netflix-serien Scream, der bygger videre på historien i filmene.

Serien er blevet til i et samarbejde mellem MTV og Netflix. Det er lykkedes folkene bag serien, at få lavet deres egen udgave af serien og ikke blot en efterligning. Der er lagt op til lige dele grin og gys.

Netop nu kan sæson 2 ses på Netflix.

Scream – The TV-series på Netflix

Vi er tilbage i den lille by Lakewood, hvor mordet på en ung skolepige efter cybermobning roder op i minderne fra tilsvarende mord for 20 år siden. Er den maskerede morder tilbage?

Her i sæson 2 prøver de studerende på George Washington High at komme videre, men den blodige morders hærgen har sat sine spor. Emma (Willa Fitzgerald) tilbage til Lakewood for at komme videre, mens en mystisk provokatør truer med at afsløre Audreys (Bex Taylor-Klaus) hemmelighed.

Det er på nuværende tidspunkt (maj 2016) usikkert om der kommer en Scream sæson 3.

Scream sæson 2 kom på Netflix den 21. maj 2016. Da serien er blevet til i et samarbejde mellem MTV og Netflix kommer alle afsnit ikke på streamingtjenesten på én gang. MTV viser serien først og derefter kommer afsnittet på Netflix. Derfor kommer der kun et enkelt nyt afsnit om ugen frem til slutningen af juli, hvor alle 10 nye afsnit så kan ses på streamingtjenesten.

Se traileren til Scream sæson 2

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.