Kategorier
BREAKING NETFLIX SERIER SERIER

2. sæson af miniserien The Bletchley Circle på Netflix

2. og sidste sæson af den britiske miniserie, The Bletchley Circle (på dansk: Kode For Mord),er nu på Netflix.

Serien handler om fire unge kvinder Susan, Lucy, Millie og Jean, som under anden verdenskrig arbejdede på Bletchley Park, den britiske kodeknækker-central. Deres arbejder var at knække nazisternes koder.

I den engelske efterkrigstid lever de fire kvinder alle helt almindelige liv og holder fortiden hemmelig. Da en seriemorder slår til i London, ser Susan et mønster i mordene og beder sine tidligere kolleger om hjælp til at få stoppet morderen.

Her i 2. sæson samles havner en af deres tidligere kolleger fra Bletchley Park, Alice i fængsel, sigtet for drabet på en fremtrædende forsker. Gruppen vil gøre alt for at bevise Alices uskyld og finde frem til den rigtige morder.

The Bletchley Circle på Netflix

The Bletchley Circle er neglebidende spændende med et fantastisk plot og ikke så voldelig som andre spionserier. Herhjemme blev den sendt på DR under den danske titel: Kode For Mord

SE ANDRE SERIE-NYHEDER PÅ NETFLIX HER

Serien blev produceret for den britiske tv-station ITV, der sendte første sæson i 2012 og anden blev sendt i januar 2014 og alle syv afsnit af The Bletchlet Circle ligger nu på Netflix Danmark. 

2. sæson af The Bletchley Circle kom på Netflix den 31. december 2014.

Se traileren til 2. sæson af The Bletchley Circle

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.