Kategorier
BREAKING NETFLIX SERIER NYHEDER SERIER

Better Call Saul nu på Netflix

Så er første afsnit af Better Call Saul, den længe ventede spin-off serie til Breaking Bad, endelig på Netflix.

Better Call Saul handler om advokaten Saul Goodman (Bob Odenkirk) eller rettere: Hvordan den forholdsvis ukendte advokat Jimmy McGill bliver til Saul Goodman – den populære advokat vi kender fra tv-serien Breaking Bad, hvor han hvidvasker penge for Walter White.

Handlingen i Better Call Saul foregår seks år før Saul møder Walter White. Det er før hans billige tv-reklamer med ‘Better Call Saul‘ som slogan.

Fra et ydmygt lokale bag en skøndhedssalon forsøger Jimmy at slå sig ned som advokat, men han får kun små sager og hans kalender er bestemt ikke fyldt op med sager. For at få pengene til at slå til, er han nødt svindle tilfældige mennesker. Det ender dog med at gå udover de forkerte og pludselig er Jimmy fanget midt i ørkenen omgivet af gangstere.

Efterhånden som flere af figurene fra Breaking Bad introduceres, ændres Jimmy fra at være den lovlydige advokat, til at være den sleske advokat Saul. En af de første vi møder er Mike ‘Fixer’ Ehermantraut (Jonathan Banks), der også var en kendt figur fra Breaking Bad.

Better Call Saul på Netflix

Better Call Saul sæson 1 kom på Netflix den 9. februar 2015. Better Call Saul sæson 2 får premiere på Netflix den 16. februar 2016 og det ventes, at der herefter kommer et nyt afsnit om ugen de følgende 10 uger.

Se traileren til Better Call Saul

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.