Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

Beasts of No Nation – den første Netflix film

Efter masser af succes med egenproducerede serier som House of Cards, Orange Is The New Black og Hemlock Groove er Netflix klar med deres første film, Beasts of No Nation, der nu kan ses på streamingtjenesten.

Beasts of No Nation fortæller den grusomme historie den 12-14 årige vestafrikanske dreng Agu (Abraham Attah). Hans liv ændres på et splitsekund da en borgerkrig splitter hans familie ad. Alene flygter han ud i junglen, hvor han møder en hær af børn, der ledes af den mystiske kommandant (Idris Elba). Agu tvinges til at blive barnesoldat og langsomt ændres han fra at være en glad dreng, til at blive en regulær dræbermaskine.

Filmen bygger på en bogen Beasts of No Nation, som den nigerianske forfatter Uzodinma Iweala udsendte i 2005 og det er den amerikanske instruktør, Cary Joji Fukunaga, der har skrevet og instrueret filmen.

Beasts of No Nation på Netflix

Filmmagasinet Ekko gav filmen 5 stjerner og skrev: “Cary Joji Fukunaga har lavet en brutal skildring af børnesoldater. De grumme og grandiose billeder havde virket endnu stærkere på det store lærred.” Også de amerikanske anmeldere har været begejstret for filmen, der nævnes som en kandidat til den kommende Oscar-uddeling.

Beasts of No Nation kom på Netflix den 16. oktober 2015.

Se traileren til Beasts of No Nation

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.