Kategorier
FILM

Gallowwalkers med Wesley Snipes på Netflix

Den amerikanske horror western film, Gallowwalkers fra 2012 kan nu ses på Netflix.

Filmen foregår i Det Vilde Vesten og handler om revolvermanden Aman (Wesley Snipes), der dræber en gruppe lovløse, fordi de har dræbt hans kæreste. Da han selv bliver dræbt, bryder en nonne og hans mor, hendes pagt med Gud for at redde hans liv, men det betyder at der hviler en forbandelse over ham. Alle de mennesker han har slået ihjel vender tilbage som Zombier, der jagter Aman for at få hævn.

Aman hyrer den unge pistolmand Fabulos (Riley Smith), der skal hjælpe ham i kampen mod de tilsyneladende udødelige fjender.

Gallowwalkers er instrueret af Andrew Goth og du kan glæde dig til at se stjerneskuespillere som Wesley Snipes, Kevin Howarth, Riley Smith og Tanit Phoenix.

Det ville være synd at sige, at anmelderne har været begejstrede for Gallowwalkers, som forståelig nok aldrig kom i de danske biografer.

Gallowwalkers kom på Netflix den 1. oktober 2015.

Se traileren til Gallowwalkers

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.