Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Seriepremiere: Ascension på Netflix

Den amerikansk/canadiske sci-fi-miniserie Ascension fra 2014 kan nu ses på Netflix.

Serien begynder under den kolde krig i 60’erne, hvor USA frygtede at de ville havne i en altødelæggende krig mod Sovjetunionen, der vil udslette alt liv på jorden.

For at sikre menneskets overlevelse, beslutter de sig for at samle 600 frivillige mænd, kvinder og børn, som sendes ud i rummet. Ved hjælp af det enorme rumskib USS Ascension er planen, at mennesket skal indtage en lille planet Proxima Centauri, der befinder sig 4 lysår fra Jorden.

Halvvejs inde i missionen, da de ikke længere kan vende om, får et mystisk mord på en ung kvinde rumskibets befolkning til at sætte spørgsmålstegn ved missionens egentlige formål. Det lille mikrounivers begynder langsomt at falde fra hinanden og et oprør mod William Denninger (Brian Van Holt), skibets leder og kaptajn truer.

Ascension på Netflix

Serien er inspireret af det virkelige Projekt Orion, som USA under præsident John F. Kennedy havde planer om at realisere.

Ascension består af 6 afsnit, som alle kom på Netflix den 6. februar 2016.

Se traileren til Ascension

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.