Kategorier
BREAKING FILM

Max Payne med Mark Wahlberg

Det amerikanske action brag, Max Payne fra 2008 kan nu ses på Netflix.

Max Payne (Mark Wahlberg) er en enspænder betjent, som har meget lidt respekt for regler og intet at tabe. Han er fast besluttet på at få hævn og går målbevidst efter at finde dem, der er ansvarlige for de brutale mord på hans familie og hans makker.

Fast besluttet på at få hævn følger han sporene i efterforskningen, der fører ham på en mareridtsagtig rejse gennem den mørke underverden til et sted hvor mørke fantasier koliderer med virkeligheden. Da mysteriet bliver større, er Max tvunget til at kæmpe mod fjender, der ikke er fra den naturlige verden. Og han må stå ansigt til ansigt med et utænkeligt bedrag, som kommer til at drive ham til kanten af hans egen forstand.

Max Payne er filmatiseringen af det populære og legendariske computerspil af samme navn.

De danske anmeldere var ikke specielt begejstrede for filmen, da den kom i de danske biografer. BT gav filmen 2 stjerner og skrev: “Filmens plusser er svære at få øje på. Fans af spillene vil uden tvivl blive skuffede. Alle andre vil føle, de er indlagt til et tamt forsøg på at krydse ’Sin City’ og ’The Matrix’ – men uden disses coolness og stilsikre action.”

Max Payne kom på Netflix den 10. februar 2016.

Se traileren til Max Payne

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.