Kategorier
FILM

Alt om min dusk

Det svenske komediedrama fra 2007, Alt Om Min Dusk kan nu ses på Netflix.

Det smukke og rige par, Nils (Ole Rapace) og Karin (Karin Lithman) flytter med deres datter Barbro (Amanda Davin) ind i en stor villa med de to lesbiske søstre, Isabel (Beate Rostin) og Lily (Maria Kulle) i nabohuset.

Alt Om Min Dusk er en sexkomedie om uventet kærlighed og dyb jalousi.

Filmen er instrueret af Martina Bigert.

CinemaOnline gav filmen 2 stjerner og skrev: “Lettere syret, men planløst svensk komediedrama”
Alt Om Min Dusk kom på Netflix den 21. november 2016.

Se traileren til Alt Om Min Dusk

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.