Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

Action-thrilleren ‘Eagle Eye’ på Netflix

En af Hollywoods nye stjerner, Shia LeBeouf har hovedrollen i thrilleren Eagle Eye fra 2009, som nu kan ses på Netflix Danmark.

Her følger vi Jerry (Shia LaBeouf) hvis tvillingebror er død under mystiske omstændigheder. En dag finder Jerry ud af, at hans familie er brik i en terroristgruppes dødsensfarlige planlægning af et politisk snigmord.  For at rense sig selv og sin mor bliver han nødt til at infiltrere terrorcellen. Sammen med den unge kvinde Rachel bliver de han en af USA mest eftersøgte personer.

Det er Steven Spielberg, der har produceret filmen, som er ganske vellykket. Hvis du i forvejen er lidt paranoid over for Big Brother samfundet, så vil denne film helt sikkert få dig til at sidde på kanten af sofaen.

CinemaZone gav Eagle Eye 4 stjerner og skrev: “Selvom filmen er godt to timer lang, flyver actionscenerne og forfølgelsesvanviddet forbi. Vi har set det hele før, men her bliver det bare fortalt på en flottere og mere medrivende måde, end mange andre film i samme genre.”

Eagle Eye kom på Netflix den 28. januar 2009.

Se traileren til ‘Eagle Eye’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.