Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

A Walk Among the Tombstones (Begravet i fortiden)

Den amerikanske kriminalthriller fra 2014, A Walk Among the Tombstones (Begravet i fortiden) med Liam Neeson kan nu ses på Netflix.

Den tidligere politimand Matthew Scudder (Liam Neeson) har siden en skudduel, der fik uforudsete og tragiske konsekvenser, levet et liv som uautoriseret privatdetektiv.

Den tvivlsomme levevej bringer ham i kontakt med personer, der søger hjælp, hvor de offentlige myndigheder må give op, og Scudder gebærder sig i en moralsk gråzone, hvor hævn og retfærdighed vejer tungere end lovens rammer.

Da en narkobaron hyrer ham til at opklare det brutale mord på sin kone, befinder Matthew sig pludselig på jagt mellem gravsten, hvor en lang række bortførte kvinder alle er blevet myrdet af de samme koldblodige personer.

Matthew sætter ud på en mission gennem New Yorks mørkeste gyder for at finde frem til de skyldige, inden de slår ihjel igen.

A Walk Among the Tombstones (Begravet i fortiden) er baseret på bestselleren skrevet af forfatteren Lawrence Block.

Berlingske Tidende gav filmen 4 stjerner og skrev: “…en kriminalthriller, der vil lidt mere end gennemsnittet, og flere film om Matthew Scudder skal være velkomne. Hvis altså Liam Neeson har tid i sin travle kalender.”

A Walk Among the Tombstones (Begravet i fortiden) kom på Netflix den 19. juni 2016.

Se traileren til A Walk Among the Tombstones

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.