Kategorier
BREAKING FILM OG SERIE NYT

Fans af Orange is the New Black er gået i træningslejr

Netflix løfter i dag sløret for, at fans af serien Orange is the New Black i den grad er gået i træningslejr forud for premieren på sæson 4 i morgen.

Efter at have undersøgt seervanerne i over 190 lande har Netflix fundet ud af, at Orange is the New Black er en af tjenestens mest gensete originale serier.  Mere end halvdelen (53 procent)* af OITNB-seerne har genset mindst en hel sæson siden dens premiere i 2013.

Ser man på de danske Orange-fans alene, har 47 procent genset mindst en hel sæson af serien. Ikke overraskende topper antallet af gen-seere i juni måned, når de spændte fans venter på den nye sæson. I år er ingen undtagelse.

Næsten en fjerdel (21 procent) af de adspurgte planlægger at gense den forrige sæson, mens 41 procent har tænkt sig at se hele serien – samtlige 36 afsnit forud for premieren på sæson 4.

Og det tyder på, at de adspurgte fans er ivrige efter at afsone deres tid, for 54 procent planlægger at gense serien i den førstkommende weekend eller før. Fans er også villige til at droppe at rede seng (30 procent), gøre rent derhjemme (36 procent) og at lave mad (10 procent) for at få mere tid til at se serien igen.

Når fans genser Orange is the New Black, er det både af praktiske og følelsesmæssige årsager. Øverst på listen ligger muligheden for at få hints om, hvad der kommer til at ske i den kommende sæson (25 procent) samt at genopleve de bedste øjeblikke med yndlingskaraktererne (29 procent). For andre er det blot fordi, at Orange is the New Black er deres yndlingsserie, og at de ikke kan få nok.

For de 23 procent, der planlægger at gense kun et par få afsnit, har Netflix afsløret hvilke afsnit, der er de mest populære at se igen. Helt som forventet foretrækker seerne at kaste sig over de tre sidste afsnit af en sæson, men den suverænt overlegne er selvfølgelig sæson 1, afsnit 1 – man glemmer aldrig den første gang.

Er du gået i træningslejr? Hvis ikke er det nu der skal ske noget, for Orange is the New Black sæson 4 får premiere den 17. juni 2016 kl. 9 dansk tid – eksklusivt på Netflix.

Se traileren for Orange is the New Black sæson 4

https://www.youtube.com/watch?v=c6O9rfoz0f8

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.