Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

8. sæson af kriminalserien ‘Bones’ på Netflix

Så er 8. sæson af den populære amerikanske kriminalserie Bones kommet på Netflix.

I denne sæson genforenes retsantropologen dr. Terrance ‘Bones’ Brennan (Emily Deschanel) og FBI-agenten Seeley Booth (David Boreanaz).

Den sexede duo skal opklare nogle af deres hidtil vanskeligste sager og får brug for Bones’ enestående, videnskabelige evner og Booths gode instinkter, når de bliver udsat for alt fra moderne hekse til myrdede rock’n’roll’ere, mens de kæmper for at finde beviser, der kan stoppe en grusom seriemorder.

Sideløbende forsøger Booth at tackle både forældreskab og at hans mor pludselig dukker op efter 24 års fravær.

Figuren Bones er i øvrigt skabt med udgangspunkt i den reelt eksisterende Kathy Reich, som også har fungeret som konsulent på serien.

Glæd dig til 24 nye afsnit af den 8. sæson, der var tæt på at blive seriens sidste med David Boreanaz som agenten Seeley Booth, men han endte med at sige ja til blive i rollen og er med i både 9. og 10. sæson.

KØB 9. SÆSON AF BONES PÅ DVD ALLEREDE NU!

Hvis du endnu ikke har set et eneste afsnit af Bones kan du roligt gå i gang på Netflix, hvor alle afsnit op til og med 8. sæson er tilgængelig.

8. sæson af Bones kom på Netflix den 15. november 2014.

Se traileren til 8. sæson af ‘Bones’

http://youtu.be/gZkwsc6-B28

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.