Kategorier
BREAKING SERIER

To sæsoner af ‘American Horror Story’ på Netflix

Endelig er den amerikanske gyserserie American Horror Story kommet på Netflix, hvor du kan se de to første sæsoner.

American Horror Story er et stilfuldt, psykoseksuelt gyserdrama, som er virkelig skræmmende, super uhyggelig og neglebidende spændende.

Sæson et har undertitlen ‘Murder House’. Her er Familien Harmon startet på en frisk i et nyt hjem i Los Angeles, men huset har sit helt eget liv og familiens liv fyldes med rystende afsløringer om kærlighed, sex og bloddryppende hævn.

Sæson to har undertitlen ‘Asylum’ og foregår på sindssygehospitallet Briarcliff i 1964. Stedet styres med hård hånd af den strenge nonne Sister Jude. Der lurer både ondskab, forbudte lyster og dæmoner bag ethvert hjørne.

Hvis du er til gys og uhygge så vil du helt sikkert ikke kede dig med American Horror Story.

I USA er man i gang med 4. sæson, som har undertitlen ‘Freakshow’.

Noget overraskende er det folkene bag musical-serien Glee, Ryan Murphy og Brad Falchuk, der også står bag American Horror Story, som er en af de bedste gyserserier i mange år.

De to første sæsoner af American Horror Story kom på Netflix den 15. november 2014.

Se traileren til ‘American Horror Story’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.