Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

4. og sidste sæson af ‘The Killing’ nu på Netflix

Så er 4. og sidste sæson af serien The Killing klar på Netflix.

Serien bygger på den populære danske tv-serie ‘Forbrydelsen’, der havde Sofie Gråbøl i rollen som kriminalbetjenten Sarah Lund, men hvor vi danskere kun fik tre sæsoner af Forbrydelsen, så er der altså ekstra bonus på Netflix, hvor man eksklusivt kan se 4. sæson af The Killing

Endnu en gang vender Sarah Linden (Mireille Enos) og Stephen Holder (Joel Kinnaman) fra drabsafdelingen tilbage til det, der skal blive deres sidste sag: Et makabert massemord af en tilsyneladende velfungerende familie. Efterhånden som efterforskningen glider frem blotlægger den en mørk familiehistorie. 

Da 4. sæson begynder lige der hvor 3. sæson sluttede, så det kan være en god idé lige at gense sidste afsnit af 3’eren, så du er helt klar til den nye sæson. Har du slet ikke set nogle afsnit The Killing endnu, så kan du glæde dig over, at alle fire sæsoner ligger på Netflix og venter på dig.

Fra 4 sæson af tvserien The Killing på NetflixAt der står ‘Netflix Original’ på den 4. sæson skyldes, at Netflix købte rettighederne til serien, efter at den amerikanske tv-station AMC droppede The Killing efter kun tre sæsoner på grund af skuffende seertal. 

Hvis du, som så mange andre danskere, fulgte med i ‘Forbrydelsen’, da den blev vist på dansk tv og dermed allerede ved hvem morderen er, så kan vi godt afsløre, at det er en af de ting, der er ændret i den amerikanske udgave. Så spændingen er intakt, selvom du har set de danske afsnit.

4. sæson og formentlig også sidste sæson af The Killing kom på Netflix den 1. august.

Se The Killing på Netflix HER

Se traileren til 4. sæson af The Killing:

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.