Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Animationsfilmen ‘Sammys store eventyr’ på Netflix

Den flotte og medrivende animationsfilm Sammys store eventyr (Turtle’s Tale: Sammy’s Adventures) er nu på Netflix. 

I Sammy’s Store Eventyr følger vi havskildpadden Sammy. Lige fra hans fødsel i 1959 og de næste 50 år frem.

Det er bestemt ikke småting Sammy oplever fra han er helt spæd til han er blevet en fuldvoksen havskilpadde. Hippierne kommer og går, forureningen i verdenshavene tager til og Sammy kæmper ligesom sine artsfæller for at overleve strabadserne på de store oceaner.

Skal det lykkes ham atter at kravle op på sin fødestrand i 2009, så han selv kan sætte unger i verden?

Hvis du er til ‘Find Nemo’, så må du bestemt ikke snyde hverken dig selv eller familiens yngste for Sammys store eventyr. Den slår måske ikke Nemo, men det er bestemt en underholdende og flot animationsfilm.

Billede fra Sammys store eventyrPå Netflix kan du selv vælge om du vil se filmen på originalsproget eller om du vil have den på danske til glæde for familiens yngste. I den danske udgaver er det Timm Vladimir, Anna David, Nicolas Bro og Hella Joof, der lægger stemme til de elskede havdyr.

Vær dog opmærksom på, at filmen kun ligger under den originale titel og derfor ikke kommer frem hvis du søger på Sammys store eventyr. 

Du kan se filmen på Netflix HER

Sammys store eventyr kom på Netflix den 1. august 2014.

Se traileren til ‘Sammys store eventyr’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.