Kategorier
NETFLIX SERIER SERIER

2. sæson af sci-fi serien Continuum på Netflix

Fans af den canadiske sci-fi serie Continuum kan godt glæde sig. 2. sæson er netop kommet på Netflix Danmark.

Continuum handler om agenten Kiera Cameron (Rachel Nichols), der i år 2077 ved et uheld sendes tilbage til 2012, da Liber8 – en gruppe terrorister – flygter tilbage i tiden for at undgå en dødstraf.

Fanget i denne mere primitive fortid begynder Kiera at infiltrere den lokale politiafdeling i et forsøg på at opspore terroristerne.

I 2077 ser verden nemlig noget anderledes ud end vi kender den i dag. Verden regeres ikke længere af lande, men af megafirmaer, som opretholder orden ved at overvåge jorden befolkning. Der er dog folk, som tager kampen op mod kapitalismen og de ser sig selv om frihedskæmpere og ikke terrorister. Agtent Cameron vil dog gøre hvad hun kan for at forhindre, at terroristerne (eller er de i virkeligheden frihedskæmpere) ændre på fortiden.

SE ANDRE SERIER NYHEDER PÅ NETFLIX

I anden sæson kommer Kiera sig efter et mordforsøg. Hun forsøger at genskabe kontakten til Alec, som har dog har ændret sig.

Continuum på Netflix

Der er indtil videre lavet tre sæsoner af Continuum og meget tyder på at fjerde sæson, der kommer i 2015 også bliver den sidste.

2. sæson af Continuum kom på Netflix den 12. december 2014.

Se traileren til 2. sæson af Continuum

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.