Kategorier
BREAKING FILM

Johnny Depp i ‘The Lone Ranger’ på Netflix

Disney filmen The Lone Ranger fra 2013 med Johnny Depp i hovedrollen, kan us ses på Netflix Danmark.

The Lone Ranger fortæller historien om den unge Texas Ranger, John Reid (Armie Hammer), der sammen med sin bror og flere revolvermænd jagter den berygtede Butch Cavendish. De falder i et bagholdsangreb og alle – undtagen Reid – dør. Han reddes af den besynderlige indianske Comanche åndekriger Tonto (Johnny Depp) på hans mystiske hvide hest Silver.

Mødet med Tonto får Reid til at ændre sig. Han bliver til The Lone Ranger ved at maskere sig bag en stort maske og det umage par slår sig sammen. Sammen begynder de at rydde op i det vilde vesten og skabe en form for retfærdighed.

The Lone Ranger er en superhelt i USA på linje med Zorro og Supermand. Han startede som en del af et hørespil i amerikansk radio og siden blev der lavet flere bøger og en TV-serie om ham.

BT gav filmen 4 stjerner, da den kom i de danske biografer i 2013. Deres anmelder Henning Høeg skrev : “Selv computereffekterne er elegant brugt til at understøtte stunts, eksploderende broer og koreograferede slåskampe, så de bliver store og vilde nok til et moderne publikum uden at underminere det klassiske westernunivers”

The Lone Ranger kom på Netflix den 12. december 2014.

Se traileren til ‘The Lone Ranger’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.