Kategorier
BREAKING FILM USA

‘Anchorman 2: The Legend Continues’ på Netflix USA

Filmen Anchorman 2: The Legend Continues (Fortsat Flimmer på Skærmen, dansk titel) kan nu streames på Netflix USA.

Anchorman 2: The Legend Continues fortsætter lige præcis der hvor etteren sluttede.

Den legendariske og kontroversielle nyhedsvært, Ron Burgundy må erkende, at storhedstiden fra 70’ernes San Diego er slut. Ron mister sit job til sin kone Veronica og en tidligere kollega.

Redningen kommer i New York hvor GNN – verdens første 24-timers nyhedskanal, skal bruge nye værter og de ansætter Ron. Endnu en gang samler han sit gamle Channel 4 News Team med Champ, Brick og Brian.

Anchorman-2-The-Legend-Continues-filmfotoFilmen er den længe ventede fortsættelse til Anchorman: The Legend of Ron Burgundy fra 2004. En film der efterhånden har opnået kultstatus.

SÅDAN KAN DU SE NETFLIX USA

Anchorman 2: The Legend Continues delte det danske anmelserkorps da den udkom i Danmark i 2013.

BT gav filmen 1 stjerne og skrev: “Med et ambitionsniveau på linje med den gennemsnitlige skosål er det lykkes nogle af verdens bedste komikere at lave én af årtiets værste film.” mens Filmmagasinet Ekko i den anden ende gav filmen 5 stjerner og skrev: “Hvis film nummer to ikke er helt så sjov som nummer ét, er den til gengæld mere yderliggående i sine ekstremer, den er både mørkere og mere desperat, lysere og mere poetisk.”

Anchorman 2: The Legend Continues kom på Netflix USA den 9. december 2014

Se traileren til ‘Anchorman 2: The Legend Continues’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.