Kategorier
BREAKING FILM

‘Kill the Irishman’ nu på Netflix

Den fantastisk spændende amerikanske mafiafilm, Kill the Irishman fra 2011 er nu på Netflix.

Kill the Irishman fortæller den sandfærdige historie om Danny Greene (Ray Stevenson), der er en frygtløs, stolt og ondskabsfuld amerikanske forbryder med irske rødder.

Den tidligere fagforeningsmand tager kampen op mod den italienske mafia i den amerikanske by, Cleveland, hvilket får helvede til at bryde ud. I den efterfølgende bandekrig detoneres mere 30 bomber i byen og utallige mafiamedlemmer slås ned.

Dannys kamp betød af den italienske mafia gik i opløsning. Ikke bare i Cleveland, men også i Milwaukee, Kansas City og Los Angeles samt flere andre byer overalt i USA. Kampen gav ham status som ‘Manden mafiaen ikke kunne dræbe’

Kill the Irishman er en fantastisk spændende og velspillet film, som desværre ikke har fået specielt meget opmærksomhed i Danmark, hvilket er synd.

SE ALLE DE NYE NETFLIX FILM

Kill the Irishman kom på Netflix den 15. december 2014.

Se traileren til ‘Kill the Irishman’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.