Kategorier
BREAKING SERIER

2. sæson af ‘Breakout Kings’ nu på Netflix

Så kom 2. og sidste sæson af den amerikanske serie Breakout Kings endelig på Netflix. Serien er lavet af producenten, som også stod bag den populære serie ‘Prison Break’.

Breakout Kings handler om de to US Marshals, DuChamp (Laz Alonso) og hans partner, Zancanelli (Domenick Lombardozzi), som jagter farlige forbrydere på flugt. Til at hjælpe dem har de fået lov til at bruge kriminelle i jagten og ender med et lille trekløver af indsatte, som selv er mestre i at flygte.

Lloyd (Jimmi Simpson) står i spidsen af dette trekløver, som geniet med en vildt sarkastisk humoristisk sans, og et talent for at forudsige, hvad andre gør. Sammen med den smarte “iværksætter” Shea  (Malcolm Goodwin) og den sexede Erica (Serinda Swan), som er ekspert i at finde spor, vil de tre Breakout Kings bevise, at det kræver en forbryder at fange en forbryder.

SE LISTEN OVER 15 FANTASTISKE DOKUMENTARFILM PÅ NETFLIX

Breakout Kings får flotte ord på vejen af Netflix-brugerne, hvor knap 50.000 brugere giver den 4 ud af 5 stjerner og blandt de danske Netflix-brugere er det især karakterenes udvikling og historie, som fremhæves.

Anden sæson af Breakout Kings, som nu kan ses på Netflix blev samtidig seriens sidste. Den amerikanske kabel tv-kanal A&E meddelte umiddelbart efter de var færdige med at sende 2. sæson, at det blev de sidste sæson og at man lukkede serien ned.

Se traileren til 2. sæson af Breakout Kings

http://youtu.be/Pz2hf7Mjdwk

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.