Kategorier
BREAKING FILM

Superheltefilmen ‘Man of Steel’ nu på Netflix

Han er superhelten, der siden 1938 har reddet Jorden utallige gange og nu er Supermand tilbage i filmen Man of Steel, som netop er kommet på Netflix.

Man of Steel er en ny fortolkning af Supermans oprindelseshistorie.

Vi skal tilbage til hans hjemplanet Krypton, hvor den nyfødte Kal-El (Supermand) sendes mod Jorden i en rumkapsel. Landmændene Martha (Diane Lane) og Jonathan Kent (Kevin Costner) finder den unge dreng, døber ham Clark (Henry Cavills) og opdrager ham som ethvert andet barn. Men han er langt fra som alle andre og snart viser han sine helt særlige superkræfter.

Man of Steel er instrueret af Zack Snyder og og produceret af Christopher Nolan, som stod bag Batman-filmen ‘The Dark Knight Rises’ fra 2012.

Filmen delte det danske anmelderkorps da den kom i op i biograferne i juni 2013. Halvdelene af anmelderne mente, at filmen druknede i effekter, mens den anden halvdel elskede filmen for netop de mange effekter.

BT’s anmelder Niels Lind Larsen gav filmen 5 stjerner og skrev: “143 minutter varer Man of Steel og i de 123 af dem er der noget, der eksploderer. Sådan føles det i hvert fald, og hurra for det. Vildere i sine effekter og større i sine superkræfter, men også mere vidtfavnende og grundigere i sin fortælling.”

Man of Steel kom på Netflix den 23. april 2014.

Se traileren til ‘Man of Steel’

http://youtu.be/eOjtFd6HcjY

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.