Kategorier
BREAKING DOKUMENTAR

Dokumentaren ‘Sergio’ om FN-diplomat nu på Netflix

Den spændende amerikanske dokumentar Sergio fra 2008 er nu på den danske Netflix.

Dokumentarfilmen Sergio går tæt på den karismatiske, brasilianske FN-diplomat Sergio Vieira de Mello, der blev beskrevet som en blanding mellem James Bond og Robert Kennedy.

Alle kaldte ham Sergio og han var kendt som FN’s problemknuser, der med charme, forståelse og diplomati var i stand til at udrette det umulige. Evner han fik brug for under missioner til brændpunkter som Swaziland, Cambodia og Østtimor.

Efter et liv fyldt med menneskelig lidelse og elendighed var han ved at være parat til at slå sig til ro sammen med den kvinde, han elskede, da han i maj 2003 blev sendt til Bagdad som FN’s særlige repræsentant.

SE LISTEN OVER DE BEDSTE DOKUMENTARFILM PÅ NETFLIX

Opgaven skulle have varet blot fire måneder, men den 19. august 2003 sprang en bilbombe i FN’s hovedkvarter.

Dokumentarfilmen bygger på Samantha Powers biografi og fortæller dels om de amerikanske redningsfolk forsøg på at redde Sergio ud af den sammenstyrtede bygning dels om Sergio de Mellos usædvanlige karriere og personlighed.

Filmen Sergio kom på Netflix den 29. april 2014

Se traileren til ‘Sergio’

Fra: 2008 Usa
Type: Dokumentar

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.