Kategorier
BREAKING SERIER

White Collar sæson 6 på Netflix

For fans af den amerikanske komedie-krimiserie White Collar er det bestemt glædeligt, at sæson 6 nu endelig kan ses på Netflix, men et eller andet sted er det også lidt sørgeligt, for som hardcore fans vil vide er sæson 6 jo den sidste!

White Collar handler om den tidligere storsvindler Neal Caffrey (Matthew Bomer) og FBI-agenten Peter Burke (Tim DeKay) og deres utraditionelle samarbejde, hvor de på snedig vis jagter forbrydere.

White Collar er fyldt med overraskende twists, interessante karakterer og fascinerende spænding.

OBS: Spoiler alert: Har du ikke set hele sæson 5 endnu, bør du ikke læse videre!

Nu er du advaret!

Sæson 5 sluttede jo neglebidende spændende, da Neal forsvandt og sæson 6 begynder lige efter.

Tingene bliver komplicerede for Peter Burke, da tidligere fjender dukker op igen i jagten på et af de mest eftersøgte forbryder netværk i verden, the Pink Panthers. Med hjælp fra Mozzie og FBI-agenterne Barrigan og Jones vil de forsøge at infiltrere den kriminelle bande.

White Collar sæson 6 på Netflix

Der er lagt op til et brag af en afslutning, når vi skal sige farvel til Neal og Peter, der har haft et eminent samarbejde og hvis kemi har gjort serien til noget helt specielt. Sæson 6 indeholder kun 6 afsnit, så det er om at nyde dem.

Gæstestjerner i denne sæson er  Ross McCall, Gavin Lee, Bridget Regan og Diahann Carroll.

White Collar sæson 6 kom på Netflix Danmark den 1. januar 2016, hvor alle afsnit af serien kan ses.

Se traileren til White Collar sæson 6

 

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.