Kategorier
BREAKING FILM

We Bought a Zoo på Netflix

Den utrolige, men sandfærdige film, We Bought a Zoo fra 2011 kan nu ses på Netflix.

Dette er autentiske historie om enkemanden Benjamin Mee (Matt Damon), der som enlig far kæmper han med at opdrage to børn alene.

I håbet om en ny begyndelse, opsiger han sit job og bruge hele familiens opsparing op at flytte ud på landet i det sydlige Californien. Stedet kommer dog med en ekstra bonus: en Zoologisk Have, hvor adskillige dyr lever og bliver tilset af dyrepasseren Kelly (Scarlett Johansson) og hendes hold af dedikerede medarbejdere.

Uden nogen form for erfaring, begrænset tid og et stramt budget, begynder Benjamin renoveringen af den faldefærdige Zoologisk Have og bringe den tilbage til den tidligere pragt.

Filmen er instrueret af Cameron Crowe.

BT gav filmen 4 stjerner og skrev: “…er ikke den perfekte film. Og den er heller ikke for de helt små. Men for alle andre er der hyggegaranti.”

We Bought a Zoo kom på Netflix den 1. november 2016.

Se traileren til We Bought a Zoo

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.