Kategorier
FILM FLIXNYT ANBEFALER

Mission Impossible – Ghost Protocol

Det amerikanske actionbrag fra 2012, Mission Impossible 4 – Ghost Protocol kan nu ses på Netflix.

I denne, den fjerde film i Mission Impossible-serien, kæmper Ethan Hunt (Tom Cruise) og hans nye team mod uret for at opspore den farlige terrorist Hendricks (Michael Nyqvist).

Hendricks har fået adgang til russiske atomvåben og har planer om at lancere et angreb mod USA. Teamets forsøg på at stoppe ham i Kreml ender katastrofalt med en eksplosion, som volder stor skade.

Eftersom IMF er involveret i eksplosionen, tvinges den amerikanske præsident til at afskære alle bånd til organisationen. Ethan og hans team forfølger imidlertid ufortrødent Hendricks til Dubai og derefter Mumbai – men når de at forhindre Hendricks i at fremprovokere tredje verdenskrig?

Filmen er instrueret af Brad Bird.

BT gav filmen 5 stjerner og skrev: “I hæsblæsende filmeventyr som MI skal der ikke ret meget til for at vælte læsset og gøre det hele lidt ufrivilligt Austin Powers-agtigt. Men Brad Bird og co. holder balancen. Og resultatet er intet mindre end fremragende.”

Mission: Impossible 4 – Ghost Protocol kom på Netflix den 1. november 2016.

Se traileren til Mission Impossible 4 – Ghost Protocol

https://www.youtube.com/watch?v=V0LQnQSrC-g

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.