Kategorier
NYHEDER

Vi danskere ELSKER binge-watching

Når vi danskere først kommer i gang med en tv-serie, vil vi ikke vente en uge på at se det næste afsnit. Vi vil have mere….meget mere. Det viser en ny undersøgelse, som Norstat har foretaget for streamingtjenesten Netflix.

I undersøgelsen siger mere end 67% af alle os der streamer tv, at vi foretrækker at se flere episoder af en tv-serier på én gang og 64% af os ser i snit mellem to og fire afsnit ad gangen, hvilket jo er klokkeklar binge-watching.

Faktisk viser undersøgelsen, af 54% af os bliver så opslugt af serien, at vi ikke kan stoppe igen, når først vi er gået i gang.

Når vi binge-watcher er Netflix i øvrigt vores klare favorit, viser en undersøgelse fra DR’s Medieforskning. Faktisk slår Netflix alle konkurrenterne med flere længder. Vi danskere bruger i snit 15 minutter om dagen med Netflix, mens de næste på listen, ViaPlay og DR’s streamingtjenester kun bruges i 2 minutter om dagen.

Undersøgelsen er lavet i foråret 2014 af Norstat på vegne af Netflix blandt 500 danskere mellem 18 og 45 år.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.