Kategorier
BREAKING SERIER

Seriepremiere: En Ulykke Kommer Sjælendt Alene på Netflix

Netflix er nu klar med deres helt nye serie: En Ulykke Kommer Sjælendt Alene (A Series of Unfortunate Events).

Serien skildrer den tragiske historie bag de tre Baudelaire-børn – Violet (Malina Weissman), Klaus (Louis Hynes) og Sunny (Presley Smith), der mister deres forældre i en brand.

De bliver derpå placeret hos en fjern slægtning ved navn Grev Olaf (Neil Patrick Harris) – en lusket krakter, der finder mest lykke i at prøve at stjæle børnenes arv.

De tre søskende må hele tiden overliste Olaf og forpurre hans mange luskede planer og gennemskue hans forklædninger for at løse mysteriet om forældrenes mystiske dødsfald.

Om serien siger Netflix: Er du interesseret i en fortælling med en lykkelig slutning, så kan den streames et andet sted. Denne fortælling har ingen lykkelig slutning, ingen lykkelig begyndelse og kun meget få lykkelige ting i midten.

En Ulykke Kommer Sjælendt Alene (A Series of Unfortunate Events) på Netflix

Serien er baseret på de populære bøger af Lemony Snickets og skabt af Daniel Handler (alias for Lemony Snicket), der også er executive producer på serien sammen med Emmy Award vinder Barry Sonnenfeld. Det er ikke første gang bøgerne filmatiseres. I 2004 kom filmen En ulykke kommer sjælendt alene med Jim Carry, Jude Law og Meryl Streep i hovedrollerne.

På rollelisten finder vi også Patrick Warburton (Lemony Snicket), Joan Cusack (Justice Strauss), Alfre Woodard (Aunt Josephine), Catherine O’Hara (Dr. Orwell), K. Todd Freeman (Mr. Poe) og Aasif Maandvi (Uncle Monty).

En Ulykke Kommer Sjælendt Alene (A Series of Unfortunate Events) kom på Netflix den 13. januar 2017.

Se traileren til En ulykke kommer sjælendt alene

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.