Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Disneys Descendants på Netflix

Mød en ny generation af helte og skurke i Disneys film Descendants fra 2015, der passer perfekt til de større børn. Filmen er nu på Netflix.

I det idylliske kongerige Auradon er teenage kronprinsen Ben, søn af Belle og Udyret fra ”Skønheden og Udyret”, klar til at overtage tronen.

Hans første proklamation bliver at tilbyde en ny start til de støjende teenagere Mal (Dove Cameron), Evie (Sofia Carson), Carlos (Cameron Boyce) og Jay (Booboo Stewart), hvis forældre er de legendariske skurke Malavia, Den onde Droning, Cruella de Vil og Jafar, som alle er blevet landsforvist til De Fortabtes Ø i over 20 år.

For første gang får de skurkagtige teenagere chancen for at bo i Auradon og starte på privatskolen hvor efterkommer til den Gode Fe, Askepot, Tornerose, Mulan og flere studere.

Mødet imellem de onde og de gode efterkommere bliver ikke problemfrit og undervejs testes deres selvtillid, samarbejde, retfærdigheds sans og empati.

Kun fremtiden vil vise om den ondsindede nye generation kommer til at følge i deres onde forældres fodspor.

Descendants på Netflix

Der er masser af sang og musik i Descendants, blandt andet sangen Believe, der fremføres af den unge canadiske sanger, Shawn Mendes.

Allerede nu er det sikkert, at Disney til 2017 er klar med Descendants 2. Kom til filmens danske Disney-side her.

Descendants kom på Netflix den 1. januar 2016, hvor den kan ses med dansk tale.

Se traileren til Descendants

https://youtu.be/YxmCZGPnxHk

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.