Kategorier
BREAKING SERIER

Tyrant sæson 2 på Netflix

Den intense og medrivende dramaserie Tyrant sæson 2 kan nu ses på Netflix Danmark.

Tyrant handler om Bassam “Barry” Al-Fayeed (Adam Rayner), der som yngste søn af en arabisk diktator har levet i frivillig eksil i Los Angeles. Her har han sammen med sin kone, Molly Al-Fayeed (Jennifer Finnigan) og deres to børn levet som en helt almindelig amerikansk familie i snart 20 år.

Deres liv tager dog en dramatisk drejning, da familien inviteres til Barry’s hjemland, det krigshærgrede land Abbudin, for at deltage i hans nevøs bryllupsfest. Her ser han med sine egne øjne hvordan hans families styrer et rædselsregime.

Under de festlige dage på præsidentpaladset kastes landet dog ud i borgerkrigslignende tilstande og hans bror, Jamal (Ashraf Barhom), kommer til magten. Pludselig er familien hvirvlet ind i de nye politiske strømninger i landet. Barry selv er splittet – skal han endnu en gang vende ryggen til sit fødeland?

OBS: Spoiler alert: Dele af handlingen i sæson 1 afsløres herunder, så har du ikke set sæson 1 færdig endnu, bør du stoppe med at læse videre!

Tyrant sæson 2 på Netflix

Denne sæson starter flere måneder efter sæson 1 sluttede. Barry sidder i fængsel efter et mislykket kupforsøg og samtidig kæmper Jamal med beslutningen om hvorvidt han skal henrette sin egen bror.

Ikke overraskende ønsker Jamals kone (Moran Atias) og Jamal rådgivere, at han handler hurtigt og får klaret sagen en gang for alle. Spørgsmålet er, hvordan han får dem neutraliseret og samtidig virker handlekraftig overfor sit folk.

Tyrant på Netflix

Det er den israelske instruktør og producent, Gideon Raff, der har skrevet og instrueret Tyrant. Han stod også bag den israelske tv-serie Hatufim, der senere blev til Homeland.

Der er lavet i alt 3 sæsoner af serien og der kommer desværre ikke flere. Den amerikansk tv-kanal FX, der står bag Tyrant, meddelte i september, at de ikke vil producere flere afsnit af serien.

Tyrant sæson 2 kom på Netflix den 5. oktober 2016.

Se traileren for Tyrant sæson 2

https://www.youtube.com/watch?v=s9gIzDprGkY

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.