Kategorier
BREAKING SERIER

The Ranch del 2 af sæson 1 nu på Netflix

Den nye Netflix sitcom-serie, The Ranch med Ashton Kutcher kan nu ses eksklusivt på streamingtjenesten og nu er del 2 af sæson 1 klar.

I The Ranch vender Colt (Ashton Kutcher) efter 15 år hjem til familiens ranch i Garrison, Colorado, efter et mislykket forsøg på at få sparket gang i en karriere som professionel inden for amerikansk fodbold.

Hjemme står han ansigt til ansigt med blandt andre sin far (Sam Elliot), der ikke er specielt begejstret for at se ham, mens hans bror Jameson “Rooster” Bennett (Danny Masterson) mildt sagt er noget overrasket over at se ham. Han mor Maggie (Debra Winger) står dog klar til at modtage den hjemvendte søn.

I rollen som Colt’s noget yngre kæreste, Heather ses Kelli Goss.

The Ranch på Netflix

Serien er produceret af Don Reo, der blandt andet står bag hitserien Two and a Half Men.

The Ranch kom på Netflix den 7. oktober 2016, hvor de første 10 afsnit kom på. Senere på året følger yderligere 10 afsnit af sæson 1.

Se traileren til The Ranch

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.