Kategorier
BREAKING FILM

Two Lovers

Det romantiske drama fra 2008, Two Lovers med Joaquin Phoenix og Gwyneth Paltrow kan nu ses på Netflix.

Oven på en mislykket kærlighedsaffære flytter unge Leonard (Joaquin Phoenix) hjem til sine forældre, hvor han ind imellem hjælper sin far i dennes forretning.

De bekymrede forældre prøver at parre deres søn med en nær vens datter, Sandra (Vinessa Shaw), og han aftaler da også at se hende igen.

Der kommer dog først rigtig gang i Leonard, da han en aften gennem sit soveværelsesvindue får øje på forældrenes mystiske og smukke nabo, Michelle (Gwyneth Paltrow) i en anden lejlighed. Hun er et ekso­tisk og an­der­le­des ind­s­park i Leo­nards lidt grå hver­dag.

Si­tu­a­tio­nen spid­ser til, og Leo­nard må træf­fe det umu­li­ge valg mel­lem vildt og ustyr­ligt be­gær og den hyg­ge­li­ge tryg­ge kær­lig­hed.

Instruktør: James Gray. Se filmens officielle hjemmeside.

CinemaOnline gav filmen 2 stjerner og skrev: Two Lovers er et små-melankolsk og gedigent drama holdt i lavmælte efterårstoner, men hvis replikker skriger på et bedre manuskript.”

Two Lovers kom på Netflix den 15. november 2016.

Se traileren til Two Lovers

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.