Kategorier
BREAKING FILM

The World Made Straight på Netflix

Det amerikanske drama fra 2015, The World Made Straight kan nu ses på Netflix.

En sommer går den 17-årige Travis Shelton (Jeremy Irvine) ind i den privatejede skov uden for hjembyen i North Carolina og opdager en marihuanamark, som han ville kunne tjene mange penge på.

Men Travis træder i en bjørnefælde og glider ind og ud af bevidstløshed, indtil han flere timer senere bliver fundet af Carlton Toomey (Steve Earle), den snu og brutale bonde, som satte fælden op for at beskytte sin jord, og Travis konfronteres derved med den underliggende ondskab på egnen.

Snart flytter Travis hjemmefra for at bo hos Leonard Shuler (Noah Wyle), en tidligere lærer, som flere år tidligere mistede sit job og myndigheden over sin datter på grund af en hævngerrig elev.

Mens samfundets korruption og frygtelige fortid rammer dem fra forskellige sider, involveres udenforstående stadig mere, hvilket fører til et voldsomt opgør… både når det gælder Toomey og en over 100 år gamle massakre under Borgerkrigen, som stadig splitter dette appalache-samfund.

Filmen er instrueret af David Burris og baseret på bog af Ron Rash.

The World Made Straight kom på Netflix den 15. november 2016.

Se traileren til The World Made Straight

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.