Kategorier
FILM

The Tuxedo

Der er fart over feltet i action-komedie fra 2002, The Tuxedo med Jack Chan og Jennifer Love Hewitt, der nu kan ses på Netflix.

Jimmy Tong (Jackie Chan) er millionæren Clark Devlins privatchauffør – lige indtil Devlin kommer ud for en ulykke og ender på hospitalet.

Tong, der sendes hjem for at hente nogle ting til Devlin, prøver Devlins smoking og opdager, at den giver bæreren ekstraordinære kræfter. Smokingen er nemlig super-spionudstyr til 2 milliarder dollars.

Denne opdagelse kaster Tong ind i en verden af international spionage, hvor han bliver makker med den smukke, men uerfarne Del Blaine (Jennifer Love Hewitt).

Jack Chan og Jennifer Love Hewitt er skræddersyede high-tech action partnere for The Tuxedo, en forrygende morsom film fyldt med action og vilde stunts.

The Tuxedo på Netflix

Det vil være synd at sige, at de danske anmeldere var specielt begejstrede for filmen, men Berlingske gav dog filmen 4 stjener og skrev: “…handlingen er sandt at sige ret rodet, men til gengæld er filmens production values overdådige…”
The Tuxedo kom på Netflix den 2. januar 2017.

Se traileren til The Tuxedo

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.