Kategorier
FILM

The Rum Diary med Johnny Depp

Den amerikanske film The Rum Diary fra 2011 med Johnny Depp i hovedrollen kan nu ses på Netflix.

The Rum Diary er baseret på en roman fra forfatteren Hunter S. Thompson og følger den omrejsende journalist Paul Kemp (Johnny Depp) på en alkohol-fyldt tur gennem den uberørte ø Puerto Rico.

Paul lever sig ind i livet på øen og bliver hurtigt betaget af den meget smukke Chenault (Amber Heard). Hun er dog forlovet med Sanderson (Aaron Eckhart), en amerikansk forretningsmand, som er involveret i en række tvivlsomme udviklingsaftaler.

Da Sanderson rekrutterer Kemp til at skrive positivt om sin nyeste usmagelige plan, skal journalisten træffe et valg: vil han bruge sine ord til den korrupte forretningsmands økonomiske fordel, eller vil han bruge dem til at fælde ham.

Anmelderne var ikke specielt begejstrede for The Rum Diary da den kom i biograferne i 2011. Politiken gav den 3 stjerner og skrev: “Han (Johnny Depp) spiller ikke længere rollen, han spiller sig selv, som forsøger at spille rollen.” 

The Rum Diary kom på Netflix den 26. juni 2015.

Se traileren til The Rum Diary

https://youtu.be/0YUx36yLLug

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.