Kategorier
BREAKING SERIER

The Paradise (Stormagasinet) på Netflix

Det populære BBC-drama The Paradise (Stormagasinet) kan nu ses på Netflix.

I 1875 får landsbypigen Denise Lovett (Joanna Vanderham) arbejde i Englands første stormagasin – det glamourøse The Paradise i Newcastle.

Denise er en ambitiøs og begavet ung kvinde, som hurtigt gøre karriere hvilket ikke alle synes lige godt om. Det gør til gengæld varehusejeren og storcharmøren, Mr. Moray (Emun Elliott), der har et godt øje til den unge pige med det store salgstalent.

Hun får sin sag for når hun skal navigere trygt gennem stormagasinets labyrint af intriger, magtspil og mere eller mindre hemmelige kærlighedsaffærer. Dette er historien om hende, kollegaerne og kundernes liv, fuld af både drama og romantik.

The Paradise (Stormagasinet) på Netflix

The Paradise er inspireret af Emile Zola’s novelle Au Bonheur des Dames, der foregår i Paris i midten af 1800-tallet. Serien er optaget på slottet Lambton Castle i det nordøstlige England og har visse lighedspunkter med den anden britiske tv-serie Selfridges, der også ligger på Netflix.  

The Paradise (Stormagasinet) består kun af 2 sæsoner, som begge kom på Netflix den 1. april 2016.

Se traileren til The Paradise (Stormagasinet)

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.