Kategorier
BREAKING SERIER

Mr. Selfridge sæson 4 (Store Forretninger) nu på Netflix

Den britiske tv-serie Mr. Selfridge sæson 4 (Store Forretninger) kan nu ses på Netflix Danmark.

Serien er den autentiske historie om den farverige og visionære amerikanske forretningsmand Harry Gordon Selfridge (Jeremy Piven), som kommer til London i 1908. Året efter åbner han Londons største og fineste stormagasin, ‘Selfridges’ med en ambition om at gøre shopping ligeså attraktivt som sex.

Med pionerånd, overmod og en nærmest manisk energi skabte han et indkøbsmekka, hvor enhver trend, der var ny, spændende eller bare en smule excentrisk fik plads.

OBS: Spoiler alert: Herunder afsløres dele af handlingen i de foregående sæsoner, så har du ikke set dem endnu bør du ikke læse videre, men i stedet få tændt for Netflix og se denne spændende britiske tv-serie. 

Mr. Selfridge sæson 2

Her i sæson 2 kan Selfridge & Co. fejrer fem succesfulde år i, men nyheden om verdenskrigen kaster en skygge over festlighederne på Oxford Street. Harrys søn Gordon (Adam Wilson) er på kostskole, men får dog sin fars tilladelse til at forlade kostskolen til fordel for at arbejde i butikken, mens alle hans kvindelige slægtninge er vendt tilbage til Amerika. Netop krigen og den sociale uro får fagforeningsaktivister til at starte en aktion mod Selfridge & Co, men Mr. Selfridge er klar til at tage kampen op med utraditionelle metoder.

mr-selfridge_Netflix
Mr Selfridge sæson 4 kan nu streames på Netflix

Mr. Selfridge sæson 3

Her i sæson 3 er vi i 1919 og 1. verdenskrig er netop slut. Harry er hele alene efter at hans elskede Rose (Frances O’Connor) er død og han begår flere fejl, der koster ham dyrt. Hans imperium er svækket, hvilket gør ham sårbar over for sin gamle fjende Lord Loxley (Aidan McArdle).

På trods af dyb hjertesorg og bedrøvelse i al almindelighed går verden videre, og i tredje sæson giver nye personer nyt liv i det berømte stormagsin. Harrys døtre er voksne og forvolder problemer, og en ny spændende romance distraherer den sørgende helt. Men selv om forretningen muligvis blomstrer, lader det til, at Harrys fortryllede liv begynder at gå op i limningen.

Mr. Selfridge sæson 4

I søson 4 er vi nået frem til 1928, hvor Harry Selfridge er på højdepunktet af sin karriere. Hans stormagasin nyder stor succes, og Harry er en del af Londons glamourøse jetset.

Han er sikker på, at hans succes vil vare ved, men snart løber den farverige forretningsmand ind i uventet modgang.

Hvornår kommer Mr. Selfridge sæson 5 på Netflix?

Det kom som en stor overraskelse for mange fans af den populære britiske TV-serie, at sæson 4 blev seriens sidste og der ikke kommer en Mr. Selfridge sæson 5.

Selv om selskabet bag serien, PBS ikke officielt har meldt ud, at serien er stoppet, så tyder tweets fra seriens skuespillere, Jeremy Piven og Amanda Abbington på, at sæson 4 blev den sidste.

MR_SELFRIDGE_netflix
Der kommer desværre ikke en Mr. Selfridge sæson 5 på Netflix

Mr. Selfridge på Netflix

Serien er skabt af Andrew Davies over Lindy Woodheads biografi om Harry Selfridge: Shopping, Seduction & Mr Selfridge.

Serien har været sendt på DR TV under titlen Store forretninger, men på Netflix ligger den kun under den originale titel: Mr. Selfridge.

Mr. Selfridge sæson 4 kom på Netflix den 2. juni 2017.

Se traileren til Mr. Selfridge sæson 4

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.