Kategorier
BREAKING FILM

The Other Guys på Netflix

Den amerikanske komedie fra 2010, The Other Guys med Will Ferrell og Mark Wahlberg kan nu ses på Netflix.

De to fejlplacerede NYPD-kriminalbetjente Gamble (Will Ferrell) og Hoitz (Mark Wahlberg) er lænket til skrivebordene af papirarbejde.

De hader hinanden og monotonien i deres meningsløse arbejde, fordi de altid er tvunget til at stå i skyggen af NYPD’s to sejeste og slemmeste strissere (Samuel L. Jackson og Dwayne Johnson).

Men da de to sidstnævnte går ned for tælling, får Gamle og Hoitz chancen. De falder tilfældigvis over en forbrydelse, der kan blive den største i årevis, og så er spørgsmålet, om The Other Guys kan opklare sagen uden både at myrde hinanden og ødelægge byen i processen.

Instruktøren er Adam Mckay, der også stod bag Halv-brødre og Talladega Night.

Ekstra Bladet gav filmen 4 stjerner og skrev: “Will Ferrell mestrer nemlig komisk timing og mimik i en grad, der alene redder The Other Guy en ekstra stjerne.”

The Other Guys kom på Netflix den 18. maj 2016.

Se traileren til The Other Guys

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.