Kategorier
BREAKING SERIER

Seriepremiere: The Originals på Netflix

Den amerikanske fantasy-serie The Originals sæson 2 kan nu streames på Netflix.

Hvis du er vild med The Vampire Diaries vil du helt sikkert føle dig hjemme med serien The Originals

Serien er nemlig et spin-off på The Vampire Diaries og vi følger den oprindelige vampyrfamilie og den livsfarlige vampyr/varulve hybrid Klaus (Joseph Morgan).

Han vender tilbage til den magiske heksekedel, det franske kvarter i New Orleans – en by han hjalp med at opbygge for flere hundrede år siden. Han bliver konfronteret med sin tidligere lærling, Marcel (Charles Michael Davis), en karismatisk vampyr, der nu styrer byen med hård hånd.

The Originals sæson 2 på Netflix

I begyndelsen af sæson 2 styrer varulve for første gang i århundreder det franske kvarter i New Orleans.

Slut dig til den upålidelige planlægger Klaus, den ædle men forpinte Elijah (Daniel Gillies) og den bidske moderulv Hayley (Phoebe Tonkin), som nu selv er en hybrid, når de forsøger at indgå usædvanlige fredsaftaler, opbygger hære og forsøger at genvinde magten over det franske kvarter og gøre det til et trygt sted for en skøn lille pige.

Der er indtil videre lavet 3 sæsoner af The Originals, men til januar vises sæson 4 på den amerikanske CW.
The Originals sæson 2 kom på Netflix den 8. november 2016.

Se traileren til The Originals sæson 2

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.