Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Jul i Bakkekøbing på Netflix

Den fantastiske norske julefilm for hele familien, Jul i Bakkekøbing fra 2013 kan nu ses på Netflix Danmark.

Bakkekøbing ligger i de norske fjelde, og her er en jul uden sne det samme som en jul uden gaver. Derfor har både Søren og Ludvig svært ved at komme i den rette julestemning når det ikke kommer nogen sne, men heldigvis bor de sammen med Reodor Felgen, som kan opfinde lidt af hvert.

Da byens borgmester beder Felgen om en hvid jul, kigger han straks på problemet og kaster sig over arbejdet med en snekanon. Men måske er naturen alligevel den bedste til at bestemme sin gang, og pludseligt er der mere sne i Bakkekøbing, end nogen havde bedt om.

Filmen er instrueret af Rasmus A. Sivertsen.

Jul i Bakkekøbing på Netflix

Jyllands-Posten gav filmen 6 stjerner: “Man bliver inviteret ind i et fantasifuldt, morsomt og knuselskeligt miljø, hvor ingen er overtegnede skurke eller helte. Alle kunne gøre som Reodor, Søren og Ludvig.”

Glæd dig til et fantastisk juleeventyr, som hele familien kan hygge sig med. Der er garanti for at komme i julestemning!

Jul i Bakkekøbing kom på Netflix den 8. november 2016, hvor den naturligvis kan ses med dansk tale.

Se traileren til Jul i Bakkekøbing

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.