Kategorier
BREAKING FILM

The Mistress of Spices

Der er dømt romantik og feel-good i det amerikanske drama fra 2005, The Mistress of Spices, der nu kan ses på Netflix.

Tilos (Aishwarya Rai Bachchan) liv har været en utrolig rutsjebanetur: Hun er født og opvokset i det fattigste Indien, blev kidnappet af banditter, flygtede og blev oplært i den ædle kunst at bruge krydderier på magiske måder.

Nu befinder hun sig på den anden side af kloden i San Franciscos krydderibazar. Her betjener hun de lokale og forsøger at leve op til de tre grundregler, enhver krydderipige skal følge. Som “krydderiernes herskerinde” skal hun nemlig hjælpe kunderne til nydelse, men aldrig nyde selv. Hun må aldrig forlade butikken og hun må aldrig lade nogen røre sin hud.

Men da den charmerende arkitekt Doug (Dylan McDermott) træder ind i butikken for at få hendes hjælp, bliver alle tre grundregler snart udfordret. Tør hun vælge kærligheden, hvis hun dermed mister sin viden om krydderiernes magiske kræfter?

The Mistress of Spices er bestemt ikke must-see materiale, men på en eller anden måde er der noget dragende over filmen.

The Mistress of Spices kom på Netflix den 16. april 2016.

Se traileren til The Mistress of Spices

https://www.youtube.com/watch?v=76sIV1bDUdw

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.