Kategorier
FILM FLIXNYT ANBEFALER

Bollevenner (Friends with Benefits)

Den romantiske komedie fra 2011, Bollevenner (Friends with Benefits) kan nu ses på Netflix.

I New York har headhunteren Jamie (Mila Kunis) kig på designeren Dylan (Justin Timberlake), som bor i San Francisco. Hendes jobtilbud er så godt, at Dylan flytter til østkysten.

Dylan er godt træt af parforhold og Jamie tror ikke længere på Hollywood’s klichéer om ægte kærlighed, så da de to bliver venner, beslutter de at prøve noget nyt og udnytte deres gensidige tiltrækning uden at indblande følelserne. De bliver med andre ord venner med fryns.

De to nyder hinandens selskab i sengen, men aftalen er betinget af, at hvis der begynder at komme følelser i spil, må de øjeblikkeligt stoppe legen. Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort.

Berlingske gav filmen 4 stjerner og under overskriften: ‘Årets romantiske komedie’ – skrev de: “‘Friends With Benefits’ er både velskrevet og ekvilibristisk afleveret. En del af gevinsten ligger naturligvis også i den måde de to stjerne fortolker situationerne på. Med humor og overskud.”

Bollevenner (Friends with Benefits) kom på Netflix den 20. april 2016.

Se traileren til Bollevenner

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.