Kategorier
BREAKING FILM USA

The Martian på Netflix Canada

Matt Damon har hovedrollen i science fiction filmen fra 2015, The Martian, der nu kan ses på Netflix Canada.

NASA-austronauten Mark Watney (Matt Damon) er botaniker og maskiningeniør. Han er med på den første bemandede mission til planeten Mars.

Under en voldsom storm rammes han af en sten og bliver slået bevistløs. Stormen truer med at ødelægge rumskibet og resten af mandskabet beslutter at forlade planeten i den tro, at Mark er død.

Det er han imidlertid ikke og vågner snart op som eneste mand på Mars – uden kontakt til Jorden.

“Hvis oxygenatoren bryder sammen, bliver jeg kvalt. Hvis vandindvinderen går i stykker, dør jeg af tørst. Hvis Hab’et revner, vil jeg ligesom bare eksplodere. Hvis ingen af disse ting sker, vil jeg på et tidspunkt løbe tør for fødevarer og sulte ihjel. Så ja, jeg er på skideren.” lyder det fra den strandede astronaut, der må nu bruge al sin viden om botanik og teknik for at overleve.

Flixnyt-guide: Sådan kan du se Netflix Canada

The Martian er instrueret af Ridley Scott og baseret på Andy Weirs bestsellerroman fra 2011 af samme navn.

Berlingske gav filmen 5 stjerner og skrev: “En meget vellykket filmatisering af Andy Weirs videnskabeligt anlagte, og indimellem knastørre, roman af samme navn.” 

The Martian kom på Netflix Canada den 5. juni 2016. Det er super nemt at komme til at se Netflix Canada – også selv om du er i Danmark. Se vores guide om hvordan du skifter Netflix region.

Se traileren til The Martian

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.