Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

Fars Sygt Fede Bilferie (Vacation)

Den amerikanske komedie fra 2015, Fars Sygt Fede Bilferie (Vacation) kan nu ses på Netflix Danmark.

Vi er tilbage hos den næste generation af familien Griswold. Clark Griswold (Chevy Chase) er dog ikke længere familieoverhovedet.

Det er den nu voksne Rusty Griswold (Ed Helms), som stadig mindes den ferie hans far tog ham med på for mere end 30 år siden.

Han beslutter at ‘overraske’ sin kone, Debbie (Christina Applegate) og deres to sønner med en bilferie tilbage til USAs ”Favorit Familie Forlystelsespark” Walley World.

Endnu en gang sidder familien Griswold i bilen på vej ud på et helt sindsygt og ulyksaligt familieeventyr, der er dømt til at gå galt.

Dette er den sjette film (inkl. diverse tv-produktioner) om den godmodige Griswold-familie siden komedie-succesen Fars fede ferie fra 1983.

Fars Sygt Fede Bilferie på Netflix

Berlingske gav filmen 5 stjerner og deres anmelder Jacob Wendt Jensen skrev: “Hvorfor kan man ikke give f.eks. en gyserfilm eller en plat komedie topkarakterer, hvis de er det bedste, man har set i genren i de seneste fem år?”

Fars Sygt Fede Bilferie kom på Netflix den 14. juni 2016, hvor den ligger under den originale titel: Vacation

Se traileren til Fars Sygt Fede Bilferie

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.