Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

The man from U.N.C.L.E (Spionen fra U.N.C.L.E)

Den amerikanske thriller fra 2015, The man from U.N.C.L.E (Spionen fra U.N.C.L.E) kan nu ses på Netflix.

Vi er tilbage i 1963 under den kolde krig, hvor forholdet mellem verdens to supermagter, USA og Sovjetunionen er på frysepunktet. På hver sin side står CIA agenten Napoleon Solo (Henry Cavill) og KGB agenten Illya Kuryakin (Armie Hammer).

De tvinges til at tilsidesætte gammelt fjendskab, da de samarbejder om at standse en mystisk international kriminel organisation, der er opsat på at destabilisere den skrøbelige magtbalance ved hjælp af atomvåben og teknologi.

Agenternes eneste ledetråd er datteren til en forsvunden tysk videnskabsmand, som er nøglen til at infiltrere den kriminelle organisation, og det er et kapløb med tiden for at finde ham og forhindre, at der sker en katastrofe.

The man from U.N.C.L.E var oprindelig en amerikansk tv-serie, der kørte i fire år – fra 1964 til 1968. Nu 50 år bringes den klassiske agentserie til live igen af Guy Richie, der har instrueret filmen.

BT gav filmen 4 stjerner og skrev: “Hvad filmen mangler på indholdssiden, kompenseres der i den grad for i udtrykket, som er en visuel tour de force ud i filmmediet. En stilistisk lækkerbisken.”

The man from U.N.C.L.E (Spionen fra U.N.C.L.E) kom på Netflix den 17. juli 2016.

Se traileren til The man from U.N.C.L.E 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.