Kategorier
BREAKING SERIER

The Investigator: A British Crime Story på Netflix

Så er Netflix klar med den britiske miniserie The Investigator: A British Crime Story.

The Investigator: A British Crime Story prøver at kaster nyt lys over sagen om den britiske kvinde, Carole Packman, der forsvandt sporløst i 1985. På trods af, at hendes lig aldrig er blevet fundet, blev hendes mand Russell i 1996 dømt for mordet på hende og efter en ankesag blev han i 2004 idømt livsvarigt fængsel for mordet.

Serien stille spørgsmålstegn ved, om familiens Packman’s hjem har været centrum for et mord eller om der ligger noget andet bag Caroles forsvinden for 30 år siden.

Russell fastholder, at hans kone stak af med en anden mand og har arbejdet i Tyskland, Frankrig og på Malta, men i fængslet har han overfor tre medindsatte fortalt, at han slog sin kone ihjel og opløste hendes lig i syre.

Parrets datter Samantha, der var 16 år da moderen forsvandt, har i 15 år forsøgt at finde ud af hvad der virkelig skete med hendes mor tilbage i 1985. Hun har nu henvendt sig til den tidligere efterforsker, Mark Williams-Thomas. Hun siger selv, at dette er hendes sidste chance for at få opklaret sagen.

Mark Williams-Thomas er manden, der har chokeret briterne med store afsløringer og det var ham, der afslørede den britiske tv-vært Jimmy Saviles dystre dobbeltliv som landets største tv-personlighed og pædofil.

The Investigator: A British Crime Story på Netflix

Det er selveste Simon Cowell, der står bag serien, som består af fire afsnit. Det er uvist om der kommer en sæson 2.

Serien er blevet kaldt den britiske udgave af How To Get Away With Murder, der også kan ses på Netflix. Her dykker man ned i gamle, uopklarede autentiske mordgåder og prøver at kaste nyt lys over sagerne.

Hvis vi skal overføre det til dansk, så er serien nærmest en virkelig udgave af Afdeling Q i Jussi Adler-Olsens berømte romaner, hvor Carl Mørch får til opgave at opklare gamle mordsager.

The Investigator: A British Crime Story kom på Netflix den 13. januar 2017.

Se traileren til The Investigator: A British Crime Story

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.