Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

How to Get Away with Murder sæson 2 på Netflix

Opdateret den 16. januar 2017: Den populære amerikanske krimiserie, How to Get Away with Murder sæson 2 kan nu ses på Netflix Danmark.

Annalise Keating (Viola Davis) er en hårdkogt forsvarsadvokat og juraprofessor, og da unge Wes Gibbins ankommer til sin første dag på Middleton University har han ingen anelse om, hvad der venter ham i Annalises forelæsningsrække på Middleton University om “Det perfekte mord”!

Annalise er superskarp og karismatisk og håndplukker hurtigt en gruppe elite-jurastudenter, som hun giver en udfordring: Drop bøger og teori, men vær med i retsalen og opklar nogle af de vanskeligste og højtprofilerede kriminalsager, som Annalises advokatfirma har arbejdet med.

Langsomt bliver de studerende rullet ind i en verden ad sex, løgne og hemmeligheder og forbrydelserne begynder at ryste dem i deres grundvold. For hvor langt vil de egentlig gå for at bestå deres eksamen?

How to Get Away With Murder er skabt af det samme hold bag hitserien Scandal

Den 50-årige skuespillerinde Viola Davis skrev sig direkte ind i historiebøgerne ved Emmy-uddelingen tidligere på året. Her blev hun den første afroamerikanske kvinde, der er blevet belønnet med tv-prisen Emmy for sin hovedrolle i en dramaserie. Tidligere vandt hun en Golden Globe for rollen som Annalise Keating.

How to Get Away with Murder på Netflix

How to Get Away with Murder var den populæreste amerikanske krimiserie i 2015 og vises på den amerikanske tv-station ABC, mens Netflix har sikret sig rettighederne til at streame serien i resten af verden. Der er indtil videre lavet tre sæsoner af serien og sæson 3 kører lige nu på amerikansk TV.

How to Get Away with Murder sæson 2 kom på Netflix den 15. januar 2017.

Se traileren til How to Get Away with Murder

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.