Kategorier
BREAKING FILM

The Hunting Party på Netflix

Den amerikansk actionfilm fra 2007, The Hunting Party med Richard Gere i hovedrollen, kan nu ses på Netflix.

Den fallerede stjerne-krigsreporter Simon Hunt (Richard Gere) og hans tidligere kameramand Duck (Terrence Howard) tager sammen med den purunge journalist Benjamin (Jesse Eisenberg) på en fandenivoldsk mission.

De vil finde den mest eftersøgte krigsforbryder, også kendt som The Fox (Ljubomir Kerekes) i Bosnien. Deres jagt bringer dem dybt ind i fjendens land. De er hele tiden tæt på. men der er flere, der forsøger at forhindre dem i at nå målet.

Inden længe er de fanget i et farligt dobbeltspil. Og da de bliver mistænkt for at være fra CIA er det pludselig et spørgsmål om, hvem der jager hvem.

Det er et kæmpe scoop, men lever de længe nok til at kunne fortælle historien?

Filmen er instrueret af Richard Shepard.

The Hunting Party blev et kæmpe flop i biografen, men den egner sig bestemt også bedre som underholdning i sofaen. Det er en absolut fandenivoldsk tour-de-force, der holder nerverne hø højkant hele vejen igennem.

The Hunting Party kom på Netflix den 15. november 2016.

Se traileren til The Hunting Party

https://www.youtube.com/watch?v=W32XIsLkTPI

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.